Erkeklerde meme kanseri başladı

Erkeklerde meme kanseri başladı

Türkiye’de artık itiraf edilmiyor ama , erkeklerde meme kanseri görülmeye başladı . Bunun nedeni hata beslenme . Östrojen içerir yediğimiz et , tavuk ,

soya fasülyesi ve benzeri gıdalar , GDO’lu gıdalar testesteronu yükseltiyor . Aynı Ritimde Devam ederseniz kadınsılık başlıyor . Erkeklerde kadınsı kalça basen büyümeleri başlıyor .

20 sene öncesinde bayanların can simidi yoktu , hemen bayanlarda var . O bölgeden yağlanmak erkeğe hastır . Ne var ki hemen bayanlar da göbekten yağlanıyor .

sağlamak Çözüm amaçlı neler yapılıyor?

Bundan 2 bin sene öncesinde kullanılan analiz eder var . Biz bu ürünü pazarlamaya başlamadan anında öncesinde birçok muayenehane deneyi satın aldık .
Çünkü Çin Küskütü ya da Schisandra çileği konusunda 1756 adet muayenehane deney var , 10 tanesini aldık , neticelerini araştırdık .

Çok pek sayıda insan cinsel yaşamıyla ilgili sıkıntı yaşıyor . Türkiye’de değil , yeryüzünde tahmini 4 milyar dolar değerinde tek sektör bu .

İnsanların bizzat kendilerini sıkı hissetmelerinin hududu yok . Benim mahsulüm 2 ay kullanılıyor , 1 ay ara veriliyor hemen ardından 2 ay ek olarak kullanıldıktan hemen ardından

kullanmanıza sebep kalmıyor . Ne var ki vatandaşlar , 2 kutuyu tamamladım niçin ara vereyim diyor . Ben kendimi sıkı hissediyorum diyor .

Bağımlılık haline gelmeye başlıyor . İyi de o süre işe yaramaz diyoruz . Üst hudut yok , en kocaman sıkıntı o .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir